Stilfulde Rimless runde polariseret kvinder solbriller

Gruppe: voksen
Køn: For Unisex
Figur: uindfattede
Linse materiale: TAc

Produktdetaljer

Stilfulde Rimless runde polariserede solbriller til kvinder

Funktioner

Gruppe: voksen

Køn: For Unisex

Figur: uindfattede

Linse materiale: TAc

Ramme materiale: rustfrit stål

Lens højde: 46mm

Linse bredde: 57mm

Tempel længde: 137mm

Næse: 20mm

Frame længde: 138 mm

 

Runde solbriller passer til mit ansigt?

Runde solbriller fungerer bedst med følgende fire typer af ansigtsformer: ovale, firkantede, hjerte og aflange, af følgende grunde:

● Oval ansigtsform: Oval ansigter er kendetegnet ved deres afbalancerede funktioner og afrundede hage og pande – og misundt for deres evne til at passe næsten enhver type af solbriller. Du er velkommen til at eksperimentere med forskellige stilarter, og blande det op med mindre eller større rammer.

● Firkantet ansigtsform: karakteriseret ved deres stærke jawline og brede kindben, firkantede ansigter er blødgjort af runde solbriller mens stadig fremhæve dine ansigtstræk.

● Hjerte ansigtsform: hjerte ansigtsformer har bred pande og smalle chins, og fungerer rigtig godt med runde solbriller som de tilføje balance til den ofte vanskelige form.

● Aflange ansigtsform: aflang ansigter er længere, end de er brede, og er ofte ledsaget af en lang, straight jawline og en lang næse. Runde solbriller i større stilarter give dit ansigt balance uden at minimere dine funktioner.

Hot Tags: stilfulde rimless runde polariseret kvinder solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, tilpassede, engros, pris på lager

Undersøgelse

You Might Also Like