Brand Style Uregelmæssige Sekskant Solbriller

Brand Style Uregelmæssige Sekskant Solbriller

Lensbredde: 65mm
Objektivhøjde: 59mm
Bro: 18mm
Tempel: 140mm

Produktdetaljer

Kvinder Brand Style Uregelmæssige Sekskant Solbriller

Dimensioner

● Lensbredde: 65mm

● Linsehøjde: 59mm

● Bro: 18mm

● Temple: 140mm


Solbriller med Gradient Lens

Gradient linser er solbriller, der har linser tonet fra toppen ned, så toppen af linsen er mørkeste. De er ikke en stil præcis, så meget som et udseende, der er blevet stadig mere populært for både mænd og kvinder i de sidste par år.


Der er en række forskellige grunde til, at tonede linser er praktiske:

● De er gode til kørsel, fordi de beskytter dine øjne mod sollys og giver mere lys gennem den nederste halvdel af objektivet, så du kan se dit dashboard klart.

● De giver beskyttelse mod dine øjne fra solen, når du er ude, og du kan stadig gå uden at snuble over ting, når du går indendørs.

● Hvis du ikke vil have meget sorte linser, men vil se cool ud i solbrillerne, er linser som de bedste fra begge verdener.

● Folk kan stadig se dine øjne gennem dem (OK, så de vil kunne se dig bedre, hvis du vipper lidt på hovedet, men det tæller stadig).

● De får dig til at se ubesværet glamourøse og sofistikerede (ikke en "praktisk" grund præcis, men en vigtig overvejelse alligevel).


Hot Tags: mærke stil uregelmæssige hexagon solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, tilpasset, engros, pris, på lager

Undersøgelse

You Might Also Like