Hvem vi er


Sson Tvte er "Suotu" på kinesisk, afledt af et gammelt kinesisk digt Li Sao. "Vejen fremad er lang, og jeg ser ingen ende, men høj og lav vil jeg søge med min villige ubøjelig." Efter at have været engageret i brilleindustrien i over 15 år, samledes grundlæggerne af Sson Tvte en gruppe af begavede og erfarne teknikere, designere, operatører og energiserede mennesker af samme sind. De er syge og trætte af den onde cirkel af lavpriskonkurrence.


For at bryde den elendige cyklus begyndte de at skitsere sin egen bygning af glasfremstilling. Til sidst fandt de deres første fabrik i Duqiao, Linhai, Taizhou, Zhejiang-provinsen, Kina i 2013. Siden etableringen har vi fokuseret på design, produktion og salg af solbriller, optiske rammer og anti-blå briller.


Takket være vores medarbejders dedikation og vores kunders tillid voksede Sson Tvte hurtigt og voksede hurtigt. I september 2018 blev vores nye produktionsbase i Chongqing sat i brug, og vi forsøgte at imødekomme vores kunders stigende efterspørgsel.


Avanceret produktionsudstyr

1.Laser maskine

2.High-frekvens maskine

3.Electric stansemaskine

4.mixing mølle

5.CNC

6.Mølle maskine


Vores certifikater

Business License, CE, FDA certifikat og design patent


initpintu_副本3