Full Frame TAC UV400 Spejl Shade Solbriller

Denne solbrille var lavet af høj kvalitet metalramme og spejlvendt objektiv. Det kan blokere 100% UVA og UVB-stråling, der effektivt beskytter dine øjne mod det stærke sollys. For denne solbriller er det super let at bære, næsebroen er også meget behagelig og ikke trættende på din næse. Derudover kan denne solbriller med klassisk design både passe til mænd og kvinder, og det passer også til de fleste ansigter. Disse briller kan bære til mange udendørs aktiviteter som at gå, shoppe, køre osv. Og også egnet til daglig brug.
Chat nu

Produktdetaljer


DETIALE VISNINGER

Metalramme -Mad med kun materialer af højeste kvalitet, fleksibel, bøjelig og letvægts. Det er behageligt at bære og holde sig godt i dit ansigt selv ved at gøre sportaktivitet.

Reflekterende spejl objektiv- Moderne spejllinser er slagfaste og giver perfekt klarhed i synet og tilbyder 100% UV-beskyttelse.

One-Piece Nose Pads Design- Brug det ene stykke næse puder design, vil ikke undertrykke næsebro. Og gøre dig mere stabil og mere behagelig at bære.

010702

Hot Tags: fuld frame tac uv400 spejl skygge solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, tilpasset, engros, pris, på lager

Undersøgelse

You Might Also Like