UV400 Designer Optical Fashion Eyewear

Ladies Cat Eye Glasses Frames For Women Metal Stel UV400 Designer Optical Fashion Eyewear Computer Glasses

Produktdetaljer

Hvad er blå lys?

Sollys indeholder røde, orange, gule, grønne og blå lysstråler og mange nuancer af hver af disse farver afhængigt af de enkelte stråles energi og bølgelængde (også kaldet elektromagnetisk stråling). Kombineret skaber dette spektrum af farvede lysstråler, hvad vi kalder "hvidt lys" eller sollys. Uden at komme ind i kompliceret fysik er der et omvendt forhold mellem lysstrålens bølgelængde og mængden af energi, de indeholder. Lysstråler med relativt lange bølgelængder indeholder mindre energi, og dem med korte bølgelængder har mere energi.


Stråler på den røde ende af det synlige lysspektrum har længere bølgelængder og dermed mindre energi. Stråler på den blå ende af spektret har kortere bølgelængder og mere energi.


De elektromagnetiske stråler lige over den røde ende af det synlige lysspektrum kaldes infrarød - de opvarmer, men er usynlige. (De "varmelamper", du ser, holder mad varm på din lokale spisestue udsender infrarød stråling. Men disse lamper udsender også synligt rødt lys, så folk ved, at de er på! Det samme gælder for andre typer varmelamper.)


På den anden ende af det synlige lysspektrum kaldes blå lysstråler med korteste bølgelængder (og højeste energi) undertiden blå-violet eller violet lys. Derfor kaldes de usynlige elektromagnetiske stråler lige over det synlige lysspektrum ultraviolet (UV) stråling.Hot Tags: UV400 designer optisk mode briller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, tilpasset, engros, pris, på lager

Undersøgelse

You Might Also Like