Hvad købere virkelig interesserer, når de står over for produktkvalitetsproblemer?

- Jul 12, 2019-


Hvorfor laver du forretning?

For penge ? Ja, utvivlsomt, men hvorfor kan folk lide at gøre forretninger med dig?

LOL, de store sind tænker ens, ikke?


Why Do Customers Leave A Company

 

Her kommer et spørgsmål. Hvad skal du gøre, når dine kunder klager over produktkvalitet?

 

”Ups, her kommer en katastrofe”, lyder en stemme i mit dybe hjerte. En kunde mailede mig og klagede i afsnit. Tilsyneladende var han utilfreds.

 

Først kontaktede jeg kunden og fortalte ham, at vi værdsatte hans klage meget og forsøgte at finde ud af, hvad der var galt der. Fortæl ham, at vi Sson Tvte-optiske briller er pålidelige og ansvarlige udbydere og prøver positivt og oprigtigt at hjælpe ham.

 

For det andet bad jeg ham om at sende mig billeder eller videoer for at hjælpe os med at identificere problemerne. Vi havde straks en intern diskussion med vores produktionsafdeling og ingeniører. Vi analyserede årsagerne og kom frem til forebyggende foranstaltninger i mellemtiden.

 

For det tredje mailede jeg kunden med situationen og tilbød ham to løsninger til hans valg. Vi tog det ansvar, vi skulle tage, og prøvede vores bedste for at minimere det mulige tab for ham.

 

Indtil videre er problemet væk, men vi vandt en almindelig klient og en ven.

Senere fortalte han mig, at han blev rørt af vores reaktion, som om han var nogen.
Win-Win

 

JA, hver majs har to sider. Kriser kan også være chancer. Hvad jeg prøver at sige, er, at det, der virkelig betyder noget, ikke kun er penge . Holdning definerer højden.

 

Hvad er dine meninger? Lad os diskutere.