Solbriller

- Dec 26, 2018-

Solbriller er en form for øjet plejeprodukter, som forhindrer øjenskader forårsaget af stærke sollys. Med forbedring af folks materielle og kulturelle niveau, kan solbriller bruges som et særligt tilbehør for skønhed eller personlige stil.


Da solens stråler at nå jordens overflade indeholder ultraviolette stråler, hornhinden og krystaller af det menneskelige øje er den mest sårbare over for ultraviolette stråler, og "grå stær" er nært beslægtede øjensygdomme. På grund af ødelæggelsen af ozonlaget af miljøet og stigningen i udendørs aktiviteter i sommer, ikke kan beskadigelse af ultraviolette stråler for det menneskelige øje ignoreres. Iført solbriller er en god måde at beskytte dine øjne mod UV-skader, men særlig opmærksomhed til solbriller.


I overensstemmelse med internationale standarder, solbriller er opført som en kategori af personlige eye protection produkter, fordi solbriller er slidt i sommeren, den vigtigste funktion er at blokere blænding af solen. Men internationale standarder har opdelt solbriller i "mode spejle" og "general purpose spejle." Kvalitetskrav til "fashion spejle" er forholdsvis lav i standarden. Fordi "mode spejl" fremhæver især stilen, betaler bæreren opmærksomhed til dekoration, ikke funktionen beskyttelse. Kvalitetskrav for "Generelle formål spejle" er strengere i standarden, herunder krav til UV-beskyttelse, samt dioptri og prismaticity.