Solbriller

- Dec 26, 2018-

Solbriller er en slags øjenplejeprodukter, der forhindrer øjenskade forårsaget af stærkt sollys. Med forbedring af folks materielle og kulturelle niveau kan solbriller bruges som et specielt tilbehør til skønhed eller personlig stil.


Da solens stråler når jordens overflade indeholder ultraviolette stråler, er hornhinden og krystallerne i det menneskelige øje de mest sårbare for ultraviolette stråler, og "katarakter" er tæt relaterede øjenlidelser. På grund af miljøets ødelæggelse af ozonlaget og øget udendørsaktiviteter om sommeren kan skaderne af ultraviolette stråler til det menneskelige øje ikke ignoreres. Brug solbriller er en god måde at beskytte dine øjne mod UV-skader, men vær særlig opmærksom på solbriller.


I overensstemmelse med internationale standarder er solbriller opført som en kategori af personlige øjenbeskyttelsesmidler, fordi solbriller er slidt om sommeren, er hovedfunktionen at blokere solens lys. Internationale standarder har dog opdelt solbriller i "moderspejle" og "generelle spejle". Kvalitetskravene til modespejle er forholdsvis lave i standarden. Fordi "mode spejlet" fremhæver hovedsagelig stilen, lægger brugeren opmærksomheden på udsmykningen, ikke beskyttelsesfunktionen. Kvalitetskravene til "General Purpose Mirrors" er strengere i standarden, herunder krav til UV-beskyttelse, såvel som diopter og prismaticitet.