Sig farvel til din majdagferie

- May 03, 2019-


Hvad gjorde du i majdagferien? Rejser, kom sammen eller arbejde? Hvis du går på rejse, er oddsene små for at finde et roligt og ubesværet naturskønt sted i Kina, endsige at slappe af eller for at forbinde dig med moderen. Se billedet nedenfor, så overfyldt!


crowded 2


Den 1. maj, i forgårs, tog vi en dag fri. Vores firma organiserede os til Nanmenkeng, et lille naturskønt sted i Linhai, Zhejiang-provinsen. Det viste sig slet ikke nogen overraskelse. Ja, du kan forestille dig den situation, der ligner det billede, der er vist ovenfor. Den aften efter aftensmaden havde vi en samling, middag og sangfest i KTV.


Siden 2. maj gik vi tilbage til arbejde, og vi var villige til at arbejde ekstra timer til midnat for at hjælpe en af vores kolleger til at kontrollere solbrillerne, de bestilte kunder. Vi er et hold, og vi er ansvarlige for vores kunder og de ordrer vi tog. Vi forsøger vores bedste for at sikre produktkvalitet og leveringstid. Det er ikke kun et job for at leve, men også en karriere med lidenskab.


"Vi er vores valg," sagde Jean-Paul Sartre.

Vi er overbeviste om, at vores kunders tilfredshed er en stor belønning for os.


Bedste ønsker til jer alle, drømforfølgerne.