Spørgsmål: Er du et handelsselskab eller fabrik?

- May 18, 2019-

Det hyppigst stillede spørgsmål på en optisk messe skal være "Er du handelsselskab eller fabrik". Ja, vi er fabrikker, rigtig fabrik med to produktionsbaser.

Her kommer skåret og tørret diskussion. Handelsselskab og producent, hvilken er bedre? Handelsselskabet ville erklære, at de er lettere at kommunikere med, hvilket er en overlegen fordel i forhold til fabrikker.

Bemærk, at det, der gør kommunikation anderledes, er folket, salgsrepræsentanten, ikke nødvendigvis arten af forretningen. Der er effektive og effektive handelsselskaber, og der er også pålidelige og overlegne fabrikker. Det giver ingen mening, hvis man sammenligner gode handelsselskaber med dårligt forvaltede fabrikker, og omvendt.

Ved at tage os Sson Tvte som eksempel, består fabrikken af tre hovedafdelinger, nemlig produktionsafdelingen, salgsafdelingen og ordreafdelingen. De er gensidigt uafhængige og samarbejder med hinanden for at udføre ordreaftaler indgået med vores kunder. Vi salgsrepræsentanter er veluddannede og ansvarlige for vores egne kunder. For at holde vores forretning vokser, lægger vores fabrik stor vægt på personalekvalitet, især professionalismen. Alle vores salgsrepræsentanter skal studere faglig viden i produktionsværkerne, inden vi sælger vores briller. Vi er forpligtet til at give vores kunder en fornøjelig købsoplevelse.


上螺丝 800

Desuden kan fabrikken tilbyde de fleste præferencepriser til de samme kvalitetsprodukter til vores kunder og skære mellemmanden på mellemmanden. Dette skal være grunden til, at købere spørger det ovennævnte spørgsmål.

Næste gang, før du spørger "er du handelsselskab eller fabrik", skal du først kontrollere sælgerne. De er deres vindues kontaktvindue, og fra dem kan du lære lidt om firmaet eller fabrikken bagved.

Held og lykke med din virksomhed.