3 aspekter, man skal overveje, før man søger solbriller OEM-fabrik

- Jul 23, 2019-


Hvad er OEM?


En original producent af udstyr ( OEM ) er et firma, der producerer dele og udstyr, der muligvis markedsføres af en anden producent. Pr. Brilleindustri er en OEM-fabrik den producentbrille, der er mærket med deres kunders mærker. For eksempel tilbyder vi SsonTvte og Linhai Wanda- brillefabrik hovedsageligt OEM-tjenester til solbrillemærker i nød, selvom vi har vores egne mærker Roupai og SsonTvte og hundreder af klargjorte solbrillemodeller på lager. Uanset om du er nystartede virksomheder eller sofistikerede købere, skal du dele en følelse af, at det ikke er let at finde en rigtig OEM solbrilleproducent. Ligesom det ikke er let at finde din Mr. ret til at gifte sig.


900


Der er 3 aspekter, der er værd at overveje.


Jeg . Første ting først. Har du et klart syn på hvad solbriller eller optiske rammer du leder efter? Polariserede, mode, mænd, kvinder eller børn solbriller? Solbriller med UV400-beskyttelse, anti-blænding funktion eller bare til dekoration? Vil du følge tidevandet eller være den, der fører moden? Brug almindelige modeller eller designe dine egne? Brug for noget billig i engrossalg eller noget specielt med smag og kvalitet?


Stil dig selv disse spørgsmål ovenfor for at finde vores din produktpositionering. Hvis du har svar på dem alle, tillykke! Du er på banen. Lad os derefter gå videre til næste trin.


II . Hvad er dine målforbrugere? Hvem vil du sælge dine solbriller til? Hvordan er deres forbrugsniveau? Hvor meget tror du, de er villige til at betale for det? Og hvordan er salgsstatus for spilleafspillerne på dit målmarked?


Har du idé til ovenstående spørgsmål? Hvis svaret er JA, bravo! Derefter får vi, baglæns begrundelse, en anelse om målprisklassen og det produktkvalitetsniveau, vi leder efter.


Vær opmærksom på, når en leverandør hævder, at de kan give dig den bedste produktkvalitet og de bedste priser. "Bedste" er muligvis mere en personlig evalueringsstandard. Parret med solbriller elsker jeg mest og betragter det som det bedste nogensinde kan være lige så for min partner. Tilsvarende er det meget nødvendigt for dig at træffe afgørelse.


III . Hvor finder man de potentielle leverandører?


  • Messer


WOF Wenzhou International Optics Fair

Shanghai International Optics Fair

Hong Kong Optical FairSom en international B2B-platform er Alibaba så populær, at millioner af forretningsenheder skynder sig ind i den uanset dens eskalerende omkostninger. Vi kan utvivlsomt se hundredvis af solbrillerfirmaer, der er opført derude, så snart vi skriver "solbriller" og klikker på søgeknappen. Billeder af alle slags solbriller, polariserede eller ikke polariserede ( noget, du har brug for at vide om polariserede solbriller ) fabrikker og handelsvirksomheder, endda SOHO hælder ud og stræber efter at fange vores øjne. Interessant!

( 5 vigtige punkter til at købe solbriller i Kina )


  • Google søgning


Tro det ikke, hvad vi ser er alle godt planlagte. LOL. Google-nøgleord rangering og SEO rangering eller noget lignende, alligevel, vi SsonTvte er også der. Velkommen til at tage et besøg. SNS-platforme som Linkedin , Facebook , Youtube og Pinterest . Vi er der også. Glad for at komme i kontakt med dig der.


Ting er altid vanskelige i starten. Hold på, bro. Når vi får hjulet til at rulle, vil det rulle naturligt af inerti, og tingene bevæger sig jævnt frem som at køre ned ad bakke. Vores forslag er ikke at begrænse din søgning til en enkelt kanal. Vær åben og vær forsigtig.

 

Ønsker dig alt det bedste, oprigtigt.