Polariserede solbriller identifikation

- Dec 26, 2018-

UV-beskyttelse

Betydningen af UV standard betyder, at det menneskelige øje opfatter den lys spænder fra 380 til 780 nm (dvs, synligt lys), og det ultraviolette lys refererer til lys med en bølgelængde nedenfor 380 nm (usynligt lys). Betydningen af UV380 er, at det effektivt kan blokere lys med en bølgelængde nedenfor 380 nm. UV400 standard mister noget af sin farve, fordi det blokerer også for nogle af det synlige lys.


Polariseret lys

Farvemætning gør kontur af objektet sløret, hvilket gør øjnene trætte og ubehageligt. Polarisatorerne er lavet ud fra princippet om polarisering af lys, der er, når flyet af vibrationer af lys er parallel med aksen af polarisering, den polariserende filter kan overføre polariseret lys (ligesom princippet om blinds). Således, lyset er organiseret i samme retning lys ind i det menneskelige øje, hvilket gør den omkringliggende natur se klart uden blænding. En anden fremragende fordel er, at filmen er meget lys, meget tynde (tykkelse 0,8 mm, 1.1 mm) og slagfast, så denne linse er meget velegnet til kørsel og udendørs aktiviteter, og har været begunstiget i de seneste år.


Dem, der kører er mere tilbøjelige til at bære polariserede solbriller, fordi ud over blokerer UV-stråler, polarisatorer kan minimere og bortfiltrere reflekterede blænding. For eksempel, den stærke lys modsatte bilen under kørslen eller stærk blænding dannet af sun-bestrålet vindue film knyttet til bagruden af solen, gør det muligt for brugeren at se klart ting foran.