Polariseret solbriller applikation

- Dec 26, 2018-

Om sommeren kan fiskere lide at bære polariserede briller. Hvorfor? Årsagen er meget enkel. Polariserede solbriller har funktionen til at filtrere polariseret lys. Bær det til fiskeri. Det er nemmere at se og øjnene er ikke trætte. Hvis linsen er mørk (f.eks. Brun, grøn osv.), Bruges den om sommeren. Bær det og føl dig mere behageligt.


Polariserede linser anerkendes verden over som de mest egnede linser til kørsel. Lyset er delvist polariseret, når det reflekteres af objektets overflade for at producere blænding. Bagsiden af blænding - forbedrer lysstyrken, reducerer farvemætning, forvirrer objekters disposition og briller træthed og ubehag. Polarisatoren er lavet i overensstemmelse med polarisationsprincippet for lys og har den særlige funktion at eliminere blænding. Det filtrerer ud det kaotiske lys, hvilket gør føreren bedre visionen og øger køreglæden.


Venner der kan lide udendørs fritid rejser har også en særlig smag for polariserede linser. Polarisatoren er sammensat af et afbalanceret array af krystaller. Denne struktur tillader kun lysbølger, der er afbalanceret med krystallen at passere, og lysbølgerne vibrerer ved andre vinkler er blokeret. Hvis polariseringsvinklen justeres, kan det polariserede lys reflekteret fra vandoverfladen, glaset, blomsterne, vanddampen osv. Blokeres, og det normale lys kan delvist passere, hvorved kontrasten forbedres, reduceringen af refleksionen forbedres farven på scenen og reducere atmosfæren. Tågefænomenets rolle, lad dig se verdens klarhed, men også en farverig verden, en blå himmel, en rig og smuk natur.


Den polariserede vinkel og krumning af linsen er professionelt designet og behandlet, og bæreren vil ikke have følelsen af sceneforvrængning og svimmelhed. Den harpikspolariserede linse har fordelene ved at være lys og ikke let brudt, og er let og behagelig at bære. Ideel til fiskeri, kørsel, sport, sejlads, skiløb, jagt og meget mere.