hvordan fungerer polariserede solbriller

- Jan 16, 2019-

som vi alle ved, er der mange forskellige linser, som vekselstrømslinser, pc-linse, nylonlinser og poalrized-linser. Når folk kommer til at købe solbriller. Polariserede solbriller har været der først og bedste valg.

hvorfor folk foretrækker polariseret objektiv?

polariseret linse indeholder 7 lag. Det første lag er polarisationslag. 2. og 3. lag giver holdbarhed. Det fjerde og femte lag er UV-beskyttelseslag for at absorbere UV-lys. Det sjette og det syvende lag er sprængsikker lag.

polarisationsfilm hjælper med at reducere blænding og reducere skadelige effekter fra uv lys. hvis du er en hobby for fiskeri, løb, guld, kørsel, iført polariserede solbriller, vil du hjælpe dig med at se tydeligere på stærk light.see de forskellige polariserede linser og ikke-polariserede

polarized lens

der er to tykkelser for polariseret linse. 0,74 mm og 1,1 mm, de har samme funktion.

1,1 mm er tykkere end 0,74, det ser godt ud end 0,74 mm, hvis du har ekstra dollar til overs eller ønsker bedre kvalitetslinser. 1.1mm objektiv passer til dig.

nogen kan spørge, hvordan kan jeg vide, at det er polariseret objektiv. der er to nemme måder. For det første kan du teste med polariseret testkort. du vil se det klart anderledes mellem polariserede og ikke-polariserede.

For det andet lægger du linsen foran computerskærmen og drejer om objektivet, du vil se, at objektivfarven bliver mørkere.