5 afgørende punkter for at købe solbriller i Kina

- Apr 23, 2019-Hvad er det første ord, der kommer i tankerne, når og hvor du vil importere solbriller? "Kina"! Ja. Der er en nem måde at tjekke på. Åbn din søgemaskine, f.eks. Google, skriv "importer solbriller", og du vil finde titusindvis af søgeresultater, hvoraf ca. 90% er relateret til "Kina". Her vil jeg gerne dele med dig 5 afgørende punkter for at kontrollere, inden du bestiller.


Import


NO.1 Vælg den rigtige leverandør.


Er det virkelig vigtigt at udelukkende samarbejde med fabriks- eller handelsselskab? Det tror jeg ikke. Virksomheden er trods alt forretninger, og marginen kommer først. I dag lærer mange fabrikker også fra handelsselskaber. For eksempel kan flere fabrikker dele de samme modeller for at spare omkostningerne til skimmel. De har produktionslinjer og fremstiller deres vigtigste produkter. Nogle fabrikker samarbejder også med andre fabrikker og endda handelsselskaber for at levere flere produkter af forskellige kvaliteter og stilarter, som kunderne kan vælge. Hovedformålet er at give kunderne en bedre købsoplevelse, effektivt og effektivt.NO.2 Vælg dygtig salgsrepræsentant.


Salgsmedarbejdere arbejder som kontaktvindue hos leverandøren. De er ansvarlige for at formidle dine krav til fabrikken. Hvorvidt og hvor meget de forstår dine krav, har direkte indflydelse på produktets effekt og endda hele importprocessen. I mellemtiden kan du også lære virksomheden at kende fra salgsmedarbejdernes arbejdsmodus og holdning. Professionelle salgsrepræsentanter skal være lette at kommunikere med og kende produkterne og endda hele importprocessen. De er pålidelige og ansvarlige.Nr. 3 Kontroller solbrillerens kvalitet.


Hvad laver et par kvalitets solbriller? Groft, linsen, rammen, templet og hængslet. Tjek dem en efter en om deres materialer og udførelse. For eksempel skal du vide, om linserne til solbrillerne du er ved at bestille er lavet af AC, PC eller briller; hvad enten de er polariserede eller ej om de er spejlet eller ej. Har de UV400 beskyttelses- eller antirefleksfunktioner? Frem for alt skal du være klar over, hvilken slags solbriller du virkelig vil købe. Som ramme og tempel kan de være lavet af metal-, pc-, nylon- og arkmaterialer eller deromkring. Forskellige materialer har forskellige omkostninger. Generelt varierer enhedsprisen primært sammen med materialer, overfladekvalitet og ordremængde. Jo mere du bestiller, jo mere konkurrencedygtig pris kan du få; jo bedre materialer du vælger, jo højere koster du vil betale.NO.4 Forespørg relateret pakke sammen.


Gode solbriller fremstiller brillerelaterede pakker, herunder sagen, klud og taske, testkort og så videre. De har normalt nogle langvarige kooperative fabrikker i den øvre strøm af forsyningskæden. For en ting er de i stand til at lave en mindre mængde til relativt lavere priser. For en anden kan det spare dig meget tid og energi på indkøb og kommunikation i forbindelse med pakkerne. Hvis det er tilfældet, skal du bare finde en rigtig solbriller leverandør og sørg for, at kontaktpersonen får hvad du mener.NO.5 Vurder leveringstidspunktet.


Levering af tid er afgørende, især for forudbestemte salgsfremmende begivenheder. Tro ikke let på salgsrepræsentantens ord. Du skal selv kontrollere og vurdere produktionskapaciteten hos fabrikken. For eksempel, hvor mange arbejdstagere har de? Hvor mange solbriller producerer de hver dag, hver uge og pr. Måned? Det er ikke at få et 100% nøjagtigt svar. Det er at hjælpe dig med at vurdere leveringstiden, derfor for at reducere risikoen for forsinkelse og bedre at kontrollere din produktforsyning.
Det er tidskrævende og ikke let at finde en overlegen solbriller leverandør på én gang. Tjek disse 5 point en efter en og håber at hjælpe dig med at reducere nogle forsøgs- og fejlomkostninger. Hvis du vil vide mere om valg af de rigtige produkter og leverandører, kontakt mig på janey@wdeyewear.com eller forlad nogle kommentarer. Lad os diskutere.