Forår hængslet UV400 solbriller med aluminium Temple

Aviator form design
Behagelig gummi nosepad
Aluminium tempel med foråret hængsel
Chat nu

Produktdetaljer

Polariserede solbriller aluminium legering tempel forår hængslet UV400

Funktioner

Aviator form design

Behagelig gummi nosepad

Aluminium tempel med foråret hængsel


Solbriller hængsel:

Solbriller hængsel stilarter varierer i mængden af spændinger de placerer på din templer, afhængigt af størrelsen og formen af hovedet, og kan nogle gange justeres. Hængsler er normalt lavet af enten rustfrit stål eller plast. Mens rustfrit stål hængsler tendens til at have længere levetid, mangler de normalt fleksibilitet. Der er generelt tre typer af solbrille hængsler: tønde, forår og sikringsanlæg hængsler.


● Tønde hængsel: tønde er den mest almindelige type af hængsel. Tønde hængsel er designet med sikringsanlæg stykker på indersiden af rammen, holdt sammen med en lille skrue.

● Foråret hængsel: foråret hængsler er lavet med en fjeder, så templer i rammen til tryk mere fast til dit hoved. Disse hængsler er dyrere, men giver mulighed for en mere tilpasset pasform.

● Interlocking hængsel: Interlocking hængsler er meget lide tønde hængsler, bortset fra hængslet er støbt direkte ind i rammen. Disse hængsler er almindeligt anvendt i plastpaneler.

 
Hot Tags: forår hængslet UV400 solbriller med aluminium tempel, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, tilpassede, engros, pris på lager

Undersøgelse

You Might Also Like